KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Karten Delft

Waar kunt u het leukst indoor karten in de regio Rotterdam, Delft en Den Haag, Zuid-Holland? Bij Van Der Ende Racing & Fun natuurlijk! Wij beschikken namelijk over de langste en spannendste kartbaan van Europa, die maar liefst 1,3 kilometer lang is. Verder heeft de baan een tal van verhogingen en bruggen en meer dan 25 bochten. Inhalen? Dat is geen enkel probleem op onze kartbaan, want deze is minimaal 5 meter breed. Ben u klaar voor een echte kartcompetitie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Indoor karten in Poeldijk, regio Rotterdam, Delft en Den Haag, Zuid-Holland: keuze uit diverse arrangementen

Besluit u bij ons in Poeldijk, regio Rotterdam, Delft en Den Haag, Zuid-Holland, te komen indoor karten? Wat leuk! U heeft bij ons de keuze uit verschillende arrangementen. Dit is in het bijzonder geschikt voor als u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, jubileum of verjaardagsfeest wilt organiseren. Maar als u gewoon een gezellige middag met vrienden of familieleden wilt organiseren, dan kan dat bij ons natuurlijk ook. Wij bieden onder andere de volgende arrangementen aan:
  • Endurance race: een kwalificatie van 6 minuten, waarna een race van 1 of 2 uur volgt
  • Grand Prix: kwalificatie en halve finale van ieder 10 minuten en een finale van 12 minuten
  • Mini Grand: een kwalificatie van 10 minuten en een finale van 12 minuten
  • Halfuursrace: een kwalificatie van 6 minuten en een finale van een halfuur
  • Heat karten: 10 minuten vrij rijden

Bij de eerste vier arrangementen wordt de wedstrijd afgesloten met een podiumceremonie met bekers en champagne.

Karten

Onbeperkt indoor karten in de regio Rotterdam, Delft en Den Haag, Zuid-Holland, ook mogelijk

Wilt u liever een dag onbeperkt karten, zodat u op een middag zoveel mogelijk kunt racen en uw technieken kunt verbeteren? Ook dat is bij Van Der Ende Racing & Fun mogelijk, op 8 dagen in het jaar (feestdagen en een aantal zomer- en najaarsspecials). De prijs die u hiervoor betaalt, is inclusief de kosten voor het gebruik van een helm en een kartjas. Inschrijven voor onbeperkt karten kan aan de bar van Van Der Ende Racing & Fun.

Indoor karten voor kinderen leukste kartbaan in Zuid-Holland

Bij Van Der Ende Racing & Fun, gelegen nabij Rotterdam, Delft en Den Haag, zijn ook kinderen welkom om te indoor karten. Naast onze gewone baan van 1,3 kilometer lang, hebben wij ook een kampioensbaan voor kleine kartkampioentjes. Deze kartbaan is speciaal voor kinderen en is ruim 400 meter lang. De speciale kinderkarts zijn voorzien van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Het boeken van onze kampioensbaan is ook heel geschikt voor kinderfeestjes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei andere kindergames.

Boek een arrangement

Heeft u zin om binnenkort te komen karten? Dan horen wij natuurlijk graag van u! Boek één van onze arrangementen door te bellen naar 0174 - 445000. Bent u er overigens van op de hoogte dat u bij ons ook heerlijk kunt eten? Karten maakt hongerig! Neem daarom na het karten plaats in ons restaurant voor een smakelijk diner of gewoon een hapje en een drankje. Dat maakt uw dagje uit bovendien compleet! Voor meer informatie over onze eetgelegenheid kunt u bellen naar het bovenstaande nummer.