KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

3D-minigolf

Wilt u graag een hele bijzondere ervaring kom dan langs in Poeldijk voor een potje 3D-minigolf. Beleef een zeer bijzondere ervaring bij Van der Ende waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Dit is echt een supercoole ervaring voor jong en oud.

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

3D-minigolf voor jong en oud

Bij Van der Ende hebben we de eerste 3D-minigolf glow in the dark baan van Nederland. Door middel van een 3D-bril ervaart u de verschillende thema’s van de ruimtes. Zo lijkt het in de onderwaterwereld echt alsof u onder water minigolf aan het spelen bent. Andere thema’s van onze 3D-minigolfbaan zijn:
  • Action heroes
  • Ice age
  • Space
  • Dino’s

Wij stellen geen minimale leeftijd aan het spel, want wij geloven dat jong en oud van een potje minigolf genieten. Combineer uw spel op de 3D-minigolfbaan met een lekkere lunch of een gezellig buffet. Bent u hier met vrienden of familie? Breidt dan uw arrangement uit door te kiezen voor een rondje karten of een potje lasergamen.

Karten

Reserveer eenvoudig via de website en kom langs

Kom snel langs bij ons in Poeldijk voor de allereerste 3D-minigolf ervaring. Natuurlijk bent u alleen welkom, maar met een grote groep, zoals een kinderfeestje, is het natuurlijk veel gezelliger! Voor de achttien holes die ons park telt heeft u onbeperkt de tijd, dus geniet er vooral van en neem uw tijd. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via info@vanderende.com of bel ons direct via 0174 - 445 000. Stel zelf online een eigen arrangement samen.