KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Een kinderfeestje organiseren nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een gelegenheid om een kinderfeestje te vieren, het liefst in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of elders in Zuid-Holland? Vier het kinderfeestje van uw kind bij Van Der Ende Racing & Fun te Poeldijk! Wij verzorgen feestelijke arrangementen voor kinderen tot dertien jaar. Ga bijvoorbeeld lasergamen of karten tijdens uw volgende kinderfeestje: een leukere optie voor kinderfeestjes is er niet in de regio Rotterdam, Den Haag of de gehele provincie Zuid-Holland. Viert u binnenkort het feestje van uw kind bij ons partycentrum? Wij zien uw reservering graag tegemoet!

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Ga karten of lasergamen tijdens uw kinderfeestje nabij Rotterdam, Den Haag of elders in Zuid-Holland

Wilt u bij ons in Poeldijk, nabij Den Haag, geslaagde kinderfeestjes vieren? Kies er bijvoorbeeld voor om te gaan karten, lasergamen of midgetgolfen tijdens het kinderfeestje; uitermate geschikt voor het verjaardagspartijtje van kinderen uit Rotterdam, Den Haag of andere plaatsen in Zuid-Holland. De kinderen genieten bij ons allereerst van een uitdagende, sportieve activiteit, waarna zij aan tafel gaan. Zij smikkelen hier van een patatje met een snack en drankje naar keuze. Wij nemen de taken van een kinderfeestje volledig uit handen, zodat u kunt genieten van het plezier van uw jarige kind.

Karten

Karten tijdens kinderfeestjes op onze speciale kinderkartbaan nabij Den Haag

De kinderfeestjes karten die wij organiseren in ons partycentrum (gelegen nabij Den Haag en Rotterdam in Zuid-Holland), vinden plaats op onze speciale kinderkartbaan. Deze kartbaan is ruim 400 meter lang en is geschikt voor kinderen tussen de 1,40 en 1,50 meter lang. De baan is gelijkvloers, waardoor kinderen veilig kunnen karten. De karts zelf zijn aangepast voor kinderen, de stoelen zijn verstelbaar en beschikken bovendien over een veiligheidsgordel. De kinderen kunnen twee keer zeven minuten karten tijdens dit kinderfeestje.

Lasergamen tijdens een kinderfeestje in de meest spectaculaire indoor lasergame arena

Wilt u gaan lasergamen tijdens het kinderfeestje van uw kind? Kies dan voor een kinderfeestje in de grootste en meest spectaculaire indoor lasergame arena in de buurt van Rotterdam, Den Haag of Zuid-Holland. De setting is een donkere, verlaten haven, een mysterieus doolhof met fantastische geluids-, rook- en lichteffecten en spectaculaire verassingen. Tijdens het gevecht maken de kinderen gebruik van de modernste LaserMaxx gamevesten en -geweren. Kinderen gaan twee keer twaalf minuten lasergamen.

Kies voor een kinderfeestje met beide uitdagende activiteiten

Vindt uw kind het lastig om te kiezen tussen karten en lasergamen voor het kinderfeestje in de omgeving van Den Haag, Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Kies in dat geval voor een kinderfeestje met beide activiteiten. De kinderen gaan tijdens deze kinderfeestjes in de buurt van Den Haag één ronde karten en één ronde lasergamen. Ideaal voor kinderen die beide activiteiten leuk vinden.

Boek vandaag nog een compleet kinderfeestje

Wilt u de zorgen en het geregel van een kinderfeestje volledig uit handen geven? Organiseer uw kinderfeestje dan in ons partycentrum. Wij bieden complete arrangementen aan, waarmee de kinderen zeker 1,5 tot 2,5 uur zoet zijn. Onze kinderfeestjes zijn te boeken vanaf zes personen. Reserveer vandaag nog één van onze uitjes via onze website. Wilt u meer informatie over onze kinderfeestarrangementen of kindergames? Bel dan naar 0174 - 445 000, stuur een e-mail naar info@vanderende.com of vul ons contactformulier in.