Kinderfeestje Rotterdam

Kinderfeestje Rotterdam

Een kinderfeestje organiseren nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een gelegenheid om een kinderfeestje te vieren, het liefst in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Zuid-Holland? Vier het kinderfeestje van uw kind bij Van Der Ende Racing Inn te Poeldijk! Wij verzorgen namelijk feestelijke all-in arrangementen voor kinderen tot dertien jaar. Boek bijvoorbeeld het arrangement kinderfeestje lasergamen of karten: een leukere optie voor kinderfeestjes vindt u niet in de regio Rotterdam en Den Haag, of de gehele provincie Zuid-Holland. Viert u binnenkort het feestje van uw kind bij Van der Ende Racing Inn? Wij zien uw reservering graag verschijnen!

Een kinderfeestje in de regio Rotterdam, Den Haag (Zuid-Holland): kies voor lasergamen of karten!

Besluit u in ons partycentrum een kinderfeestje te vieren? Dan kiest u tussen de arrangementen kinderfeestje karten en arrangement kinderfeestje lasergamen; uitermate geschikt voor het verjaardagspartijtje van kinderen uit Rotterdam, Den Haag of andere plaatsen in Zuid-Holland. Kiest u voor een kinderfeestje lasergamen? Dan kunnen kinderen twee keer twaalf minuten lasergamen. Daarna genieten zij van een patatje met een snack en een drankje naar keuze. Bij het kinderfeestje karten kunnen kinderen twee keer zeven minuten karten, voordat zij bij ons aan tafel schuiven. Is de keuze tussen karten of lasergamen lastig voor uw kind? Kies dan voor het arrangement kinderfeestje mix. Dan kunnen zij een ronde karten én een ronde lasergamen. Ideaal voor kinderen die beide activiteiten leuk vinden.

Karten tijdens kinderfeestjes op onze speciale kinderkartbaan nabij Den Haag

De kinderfeestjes karten die wij organiseren in ons partycentrum (gelegen nabij Den Haag en Rotterdam, Zuid-Holland), vinden plaats op onze speciale kinderkartbaan. Deze kartbaan is ruim 400 meter lang en is geschikt voor kinderen tussen de 1,40 en 1,50 meter lang. De baan is gelijkvloers en garandeert dat kinderen veilig kunnen karten. De karts zelfs zijn natuurlijk ook op kinderen aangepast. De stoelen zijn verstelbaar en beschikken bovendien over een veiligheidsgordel.

Lasergamen tijdens een kinderfeestje in de meest spectaculaire indoor lasergame arena

Kiest u voor een kinderfeestje lasergamen bij ons? Dan zullen de kinderen gaan lasergamen in de grootste en meest spectaculaire indoor lasergame arena in de buurt van Rotterdam en Den Haag. De setting is een donkere, verlaten haven, een mysterieus doolhof met fantastische geluids-, rook- en lichteffecten. Tijdens het gevecht maken de kinderen gebruik van de modernste LaserMaxx game vesten en geweren. Kijk bovendien uit voor de landmijnen en alle andere verrassingen!

Boek vandaag nog een compleet kinderfeestje

De leukste kinderfeestjes in de omgeving van Den Haag en Rotterdam viert u in ons partycentrum te Poeldijk. Wanneer u het feestje van uw kind viert bij Van der Ende Racing Inn, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij bieden complete arrangementen aan, waarmee de kinderen zeker 1,5 tot 2,5 uur zoet zullen zijn. Onze kinderfeestjes zijn te boeken vanaf zes personen. Reserveer vandaag nog een van onze uitjes via onze website. Wilt u meer informatie over onze kinderfeestarrangementen of kindergames verkrijgen? Bel dan even naar 0174 - 445000. Wij staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook:
Karten Delft | Escape room groepen Zuid-Holland | Bedrijfsuitje organiseren Zuid-Holland | Uitstapje slecht weer Zuid-Holland | Midgetgolf kinderfeestje

Details

 • 18 holes 3D glow in the dark minigolf
 • 1 of 2 keer 12 minuten lasergamen
 • 1 of 2 keer 7 minuten karten! 
  (minimale lengte voor het karten is 1,40 m)
 • Patatje met een frikadel of kroket en onbeperkt limonade
 • Minimaal 6 personen t/m de leeftijd van 13 jaar
 • Tijdsindicatie is tussen de 1,5 en 2,5 uur

Waarom Van Der Ende Racing Inn?

 • Al uw zorgen uit handen!
 • All-in arrangement
 • Complete begeleiding
 • Grootste kartbaan van Europa
 • Spectaculairste lasergame van Nederland!

Stel uw eigen arrangement samen:

Activiteit Prijs   Aantal
  {{ product.title }} {{ priceFormat(product.price) }} actie