Kinderfeestje Rotterdam

 Kinderfeestje Rotterdam

Bent u op zoek naar een gelegenheid om een kinderfeestje te vieren, het liefst in de omgeving van Rotterdam of Den Haag, Zuid Holland? Vier het kinderfeestje van jouw kind bij Van der Ende Racing Inn te Poeldijk! Bij ons slaagt ieder feestje. Wij verzorgen namelijk feestelijke all-in arrangementen voor kinderen tot 13 jaar. Boek bijvoorbeeld het arrangement kinderfeestje lasergamen of karten: een leukere optie voor kinderfeestjes vind je niet in de regio Rotterdam en Den Haag, of de gehele provincie Zuid Holland. Vier je binnenkort het feestje van jouw kind bij Van der Ende Racing Inn? Wij zien uw reservering graag verschijnen!

Kinderfeestje regio Rotterdam, Den Haag (Zuid Holland): kies voor lasergamen of karten of doe het allebei!

Besluit je bij Van der Ende Racing Inn een kinderfeestje te vieren? Dan heb je de keuze uit een arrangement kinderfeestje karten en een arrangement kinderfeestje lasergamen; vooral kinderen uit Rotterdam, Den Haag en andere plaatsen in Zuid Holland vieren bij ons hun verjaardagspartijtje. Kies je voor een kinderfeestje lasergamen? Dan kunnen kinderen 2 keer 12 minuten lasergamen. Daarna genieten zij van een patatje met een snack en een drankje naar keuze. Bij het kinderfeestje karten kunnen kinderen 2 keer 7 minuten karten, voordat zij bij ons aan tafel schuiven. Kan jouw kind geen keuze maken tussen lasergamen of karten? Kies dan voor het arrangement kinderfeestje mix? Dan kunnen zij een ronde karten én een ronde lasergamen. Ideaal voor kinderen die beide activiteiten leuk vinden.

Kinderfeestjes karten georganiseerd op speciale kinderkartbaan nabij Den Haag

De kinderfeestjes karten die van der Ende Racing Inn (gelegen nabij Den Haag en Rotterdam, Zuid Holland) organiseert, vinden plaats op onze speciale kinderkartbaan. Deze kartbaan is ruim 400 meter lang en is geschikt voor kinderen tussen de 1,40 en 1,50 meter lang. De baan is gelijkvloers en garandeert dus dat kinderen veilig kunnen karten. De karts zelfs zijn natuurlijk ook op kinderen aangepast. De stoelen kunnen versteld worden en beschikken bovendien over een veiligheidsgordel.

Kinderfeestje lasergamen in de meest spectaculaire indoor lasergame arena

Kies je voor een kinderfeestje lasergamen bij Van der Ende Racing Inn? Dan zullen de kinderen gaan lasergamen in de grootste en meest spectaculaire indoor lasergame arena in de buurt van Rotterdam en Den Haag. De setting is een donkere, verlaten haven, een mysterieus doolhof met fantastische geluids-, rook- en lichteffecten. Tijdens het gevecht maken de kinderen gebruik van de modernste LaserMaxx game vesten en geweren. Kijk bovendien uit voor de landmijnen en alle andere verrassingen!

Boek vandaag nog een compleet kinderfeestje

De leukste kinderfeestjes in de omgeving van Den Haag en Rotterdam viert u bij Van der Ende Racing Inn. Wanneer je het feestje van jouw kind viert bij Van der Ende Racing Inn, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij bieden complete arrangementen aan, waarmee de kinderen zeker 1,5 tot 2,5 uur zoet zullen zijn. Onze kinderfeestje zijn te boeken vanaf 6 personen. Reserveer vandaag nog via onze website. Wilt u meer informatie over onze kinderfeestarrangementen verkrijgen? Bel dan even naar 0174 - 445 000. Wij staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook:
Kinderfeestje Rotterdam | Glow in the dark midgetgolf | Escape room Delft | Vergaderlocatie Zuid Holland | Leuke uitjes regio Zuid Holland

Details

  • Volledige vrijheid in het samenstellen van uw arrangement
  • Verschillende aantallen personen mogelijk per activiteit en diner
  • Met uw groep lachen, gieren, brullen tijdens de activiteiten
  • Heerlijk genieten van het zeer complete diner

Waarom Van Der Ende Racing Inn?

  • Een arrangement 100% op maat
  • U betaalt dus niet voor iemand die niet meedoet
  • Grootste indoor kartbaan van Europa!
  • Nederlands grootste en spectaculairste lasergame!
  • Gratis parkeren! Ruimte voor 230 auto's

Stel uw eigen arrangement samen:

Activiteit Prijs   Aantal
  {{ product.title }} {{ priceFormat(product.price) }} actie