Minibikes
Minibikes

Trainen met wereldkampioenen, dat is mogelijk bij Van der Ende Racing Inn!

Onze unieke kartbaan stellen we regelmatig open voor pocketbikes. Stichting RACE-KIDS neemt de organisatie van het trainen onder haar hoede.
Er is begeleiding met de Gecertificeerde Motorsport Trainer(s). Afhankelijk van het niveau, snelheid en aantal rijders wordt een indeling gemaakt in 2 of 3 groepen. Vrij Rijders, RACE-KIDS jeugd en opstappers. 4, 5 of maximaal 6 sessies van ruim 10 minuten train je samen.
Veiligheid, plezier en leermogelijkheden zijn de belangrijkste aandachtspunten. Volwassen begeleiders worden op hun verantwoordelijkheid aangesproken ook een handje te helpen zoals het hanteren van vlaggen om de veiligheid te vergroten.

Kijk regelmatig op de facebook pagina en website van RACE-KIDS voor actuele data waarop de baan open wordt gesteld.

Van der Ende Racing Inn verhuurt zelf geen motoren en kleding. Dus neem je eigen pocketbike mee of huur er een inclusief beschermende kleding via RACE-KIDS. Al heb je geen eigen motor, toch kun je meedoen en het eens uitproberen. Ervaar hoe leuk motorrijden is en doe mee aan de opstapcursus éénmalig of 3 dagen. Vul via de website van RACE-KIDS.nl je gegevens in onder aanmelden. We nemen dan contact met je op voor een datum waarop je kunt meetrainen.

Het is ook bijzonder leuk om dit spektakel als toeschouwer mee te maken. Ons café en restaurant zijn tijdens deze trainingstijden geopend. Kom gerust kijken en geniet van een kop koffie met een bovenaanzicht op de indoor baan vol mini racers die racesimulaties doen met zeer veel inhaalacties en uitermate veel close racing.
Voor meer informatie, data en contactpersonen, kunt u terecht bij de facebook pagina van de RACE-KIDS of op de website race-kids.nl