Kinderkarten Rotterdam

 Kinderkarten Rotterdam

Kinderkarten in de buurt van Rotterdam en Den Haag doet u natuurlijk op de leukste kinderkartbaan van Zuid Holland. Waar u die vindt? Bij Van der Ende Racing Inn! Wij beschikken niet alleen over de langste kartbaan van Europa, met een lengte van 1,2 kilometer, maar ook over een heuse kampioensbaan voor kinderen tussen de 1,40 en 1,50 meter lang. Deze baan is vlak, waardoor kinderen op een veilige manier kunnen karten. De karts zelfs zijn natuurlijk voorzien van een verstelbare stoel en een veiligheidsgordel. Zijn uw kinderen klaar voor een echte kartcompetitie? Klaar voor de start, af!

Van der Ende Racing Inn voor kinderkarten nabij Rotterdam en Den Haag (Zuid Holland): vier hier een kinderfeestje

Uw kinderen leuk en veilig laten karten doet u bij Van der Ende Racing. U kunt ervoor kiezen om uw kinderen vrij te laten karten op onze kampioensbaan, maar het is ook mogelijk om het kinderfeestje van uw kind hier te vieren. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor een compleet kinderfeestje, waaronder een arrangement kinderfeestje karten. Tijdens dit kinderfeestje zullen de kinderen 2 keer 7 minuten karten. Daarna kunnen ze bij ons aan tafel aanschuiven voor een patatje, een kroket of een frikandel en een drankje naar keuze. Als ouder hoeft u zich geen zorgen te maken: u zult de kinderen 1,5 tot 2,5 uur niet meer horen. Onze arrangementen voor kinderfeestje zijn te boeken vanaf 6 personen. Kinderkarten voor een kinderfeestje bij Van der Ende Racing Inn (nabij Rotterdam en Den Haag, Zuid Holland) is mogelijk voor kinderen tot 13 jaar.

Naast karten ook andere activiteiten voor kinderen

Wilt u een dagje uit met de kinderen organiseren of een kinderfeestje plannen, maar is karten geen geschikte activiteit? Misschien is één van onze andere activiteiten wel een goed optie. Bij Van der Ende Racing Inn kunt u namelijk ook lasergamen in de leukste indoor lasergame arena van Nederland. Ook hiervoor kunt u een kinderfeestarrangement met 2 rondes lasergamen en eten boeken. Bovendien kunnen kinderen ook één van onze kindergames spelen. Denk bijvoorbeeld aan Sumo Wrestling, Bungee Soccer, Bungee Run en Gladiator Fight. Kortom, als het om activiteiten voor kinderen gaat bieden wij voor ieder wat wils.

Reserveer vandaag nog

Wilt u uw kinderen laten kinderkarten en bent u woonachtig in de provincie Zuid Holland, bijvoorbeeld in Rotterdam of Den Haag? Dan moet u zeker eens een bezoekje brengen aan Van der Ende Racing Inn. Wilt u een arrangement reserveren of er gewoon zeker van zijn dat u op een bepaalde dag bij ons terecht kunt? Bel dan even naar 0174 - 445 000, dan maken wij uw reservering gereed.


Anderen bekeken ook:
Kinderkarten Rotterdam | Bedrijfsuitje karten | Escape room op maat | Escape room Den Haag | Personeelsuitje organiseren Zuid Holland

Details

  • Volledige vrijheid in het samenstellen van uw arrangement
  • Verschillende aantallen personen mogelijk per activiteit en diner
  • Met uw groep lachen, gieren, brullen tijdens de activiteiten
  • Heerlijk genieten van het zeer complete diner

Waarom Van Der Ende Racing Inn?

  • Een arrangement 100% op maat
  • U betaalt dus niet voor iemand die niet meedoet
  • Grootste indoor kartbaan van Europa!
  • Nederlands grootste en spectaculairste lasergame!
  • Gratis parkeren! Ruimte voor 230 auto's

Stel uw eigen arrangement samen:

Activiteit Prijs   Aantal
  {{ product.title }} {{ priceFormat(product.price) }} actie