KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Kinderkarten Rotterdam

Kinderkarten in de buurt van Rotterdam en Den Haag doet u natuurlijk op de leukste kinderkartbaan van Zuid-Holland. Waar u die vindt? Bij Van Der Ende Racing & Fun! Wij beschikken niet alleen over de langste kartbaan van Europa, met een lengte van 1,3 kilometer, maar ook over een heuse kampioensbaan voor kinderen tussen de 1,40 en 1,50 meter lang. Deze baan is vlak, waardoor kinderen op een veilige manier kunnen karten. De karts zelfs zijn natuurlijk voorzien van een verstelbare stoel en een veiligheidsgordel. Zijn uw kinderen klaar voor een echte kartcompetitie? Klaar voor de start, af!

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Van Der Ende Racing & Fun voor kinderkarten nabij Rotterdam en Den Haag (Zuid-Holland): vier hier een kinderfeestje

Uw kinderen leuk en veilig laten karten doet u bij Van Der Ende Racing & Fun. U kunt ervoor kiezen om uw kinderen vrij te laten karten op onze kampioensbaan, maar het is ook mogelijk om het kinderfeestje van uw kind hier te vieren. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor een compleet kinderfeestje, waaronder een arrangement kinderfeestje karten. Tijdens dit kinderfeestje zullen de kinderen twee keer zeven minuten karten. Daarna kunnen ze bij ons aan tafel aanschuiven voor een patatje, een kroket of een frikandel en een drankje naar keuze. Als ouder hoeft u zich geen zorgen te maken: u zult de kinderen 1,5 tot 2,5 uur niet meer horen. Onze arrangementen voor kinderfeestje zijn te boeken vanaf zes personen. Kinderkarten voor een kinderfeestje bij Van Der Ende Racing & Fun (nabij Rotterdam en Den Haag, Zuid-Holland) is mogelijk voor kinderen tot dertien jaar.

Karten

Naast karten ook andere activiteiten voor kinderen

Wilt u een dagje uit met de kinderen organiseren of een kinderfeestje plannen, maar is karten geen geschikte activiteit? Misschien is één van onze andere activiteiten wel een goed optie. Bij Van Der Ende Racing & Fun kunt u namelijk ook minigolfen of een escape room doen of lasergamen in de leukste indoor lasergame arena van Nederland. Ook hiervoor kunt u een kinderfeestarrangement met twee rondes lasergamen en eten boeken. Bovendien kunnen kinderen ook één van onze kindergames spelen. Denk bijvoorbeeld aan Sumo Wrestling, Bungee Soccer, Bungee Run en Gladiator Fight. Kortom, als het om activiteiten voor kinderen gaat bieden wij voor ieder wat wils.

Reserveer vandaag nog

Wilt u uw kinderen laten kinderkarten en bent u woonachtig in de provincie Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Rotterdam of Den Haag? Dan moet u zeker eens een bezoekje brengen aan Van Der Ende Racing & Fun. Wilt u een arrangement reserveren of er gewoon zeker van zijn dat u op een bepaalde dag bij ons terecht kunt? Bel dan even naar 0174 - 445000, dan maken wij uw reservering gereed.