KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Kartbaan Delft

Wilt u binnenkort met iemand een kartcompetitie aangaan op een kartbaan nabij Delft, Zuid-Holland? Kom dan naar één van de spannendste indoor kartbanen – en tevens de grootste – van Europa: Van Der Ende Racing & Fun in Poeldijk! Onze kartbaan is maar liefst 1,3 kilometer lang en bevat verhogingen, bruggen en meer dan 25 bochten. De baan is bovendien minimaal 5 meter breed, waardoor u volop de mogelijkheid hebt om uw tegenstander in te halen. Laat de kartcompetitie maar beginnen. Ready, set, go!

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Kartbaan nabij Delft, Zuid-Holland, biedt verschillende karting arrangementen

Nederland telt veel verschillende indoor kartbanen, maar de leukste kartbaan vindt u vlakbij Delft, Zuid-Holland. Bij Van Der Ende Racing & Fun kunt u verschillende arrangementen boeken, die allen erg geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, verjaardagspartijtjes of gewoon een leuke middag uit met vrienden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:
  • Halfuursrace: een kartcompetitie bestaande uit een kwalificatie van 6 minuten en een finale van 30 minuten
  • Mini Grand Prix: een kwalificatie van 10 minuten en een finale van 12 minuten
  • Grand Prix: een kwalificatie van 10 minuten, een halve finale van 10 minuten en een finale van 12 minuten
  • Endurance Race: bestaande uit een kwalificatie van 6 minuten, waarna een race van 1 of 2 uur volgt, in teamverband

Alle arrangementen eindigen met een podiumceremonie met grote bekers en champagne. Wilt u liever onbeperkt karten? Dat is bij Van Der Ende Racing & Fun ook mogelijk. Op alle feestdagen en twee extra dagen in de zomer bieden wij de mogelijkheid om onbeperkt te karten. Hierbij kunt u voor een vaste prijs veel racen, veel leren en veel verbeteren. De kosten voor het gebruik van een helm en een kartjas zijn bij de prijs inbegrepen.

Karten

Karting nabij Delft voor de kleintjes onder ons

Van Der Ende Racing & Fun beschikt over meerdere indoor kartbanen. We hebben er namelijk ook één voor kinderen die kleiner zijn dan 1.50 meter: de kampioensbaan. Deze baan is korter dan onze gewone baan, namelijk 400 meter, en dus ook veiliger voor kinderen om een kartcompetitie te houden. Ook de karts zijn natuurlijk op het lichaam van een kind afgestemd en bevatten een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Het is ook mogelijk om een kartcompetitie als kinderfeestje te organiseren op onze kartbaan nabij Delft, Zuid-Holland.

Karting nabij Delft cadeau doen

Wilt u karting op één van onze indoor kartbanen nabij Delft cadeau doen? Dat kan! Geef de jarige een ka(rt)dobon van Van Der Ende Racing & Fun. Dat is nog eens een origineel verjaardagscadeau. Wilt u zelf een middag of avond bij ons komen karten? Bel dan even naar 0174 - 445000 voor het boeken van één van onze arrangementen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.