Zaal Monaco
Zaal Monaco

Sfeervolle en stijlvolle zaal voor ieder feest!

De feestzaal Monaco biedt ruimte aan 350 bezoekers en is met de fraaie houten vloer een stijlvolle feestlocatie. Maar ook voor een zakelijke bijeenkomst, een beurs, een bruiloft, jubileum of verjaardag is de Monacozaal uitstekend geschikt.
De ruimte beschikt over alle faciliteiten die hiervoor nodig zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan draadloos internet en voorzieningen voor geluid, licht en presentaties. U kunt de ruimtes huren voor een paar uur, voor een dagdeel of zelfs voor een paar dagen achtereen.

Wij denken graag met u mee, speciale wensen voor de muziek, een buffet of diner of de aankleding van de zaal? Wat ons betreft, is (bijna) alles mogelijk en wij stellen alles in het werk om voor u een topfeest te realiseren. 

Niet geheel onbelangrijk voor grote groepen, u kunt voor de deur op eigen terrein gratis parkeren! De parkeerplaats bied ruimte voor 230 auto's.

Kom langs om de zalen te bekijken en om uw feest vorm te geven in een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken op 0174 - 445000 of via info@vanderende.com.

Hopelijk tot snel bij Van der Ende Racing Inn!


Ps, Eigen catering is niet mogelijk.

Details

  • Van 60 tot 350 personen
  • De ruimtes zijn te huur voor een paar uur, voor een dagdeel of voor een paar dagen achtereen.
  • Faciliteiten zoals draadloos internet en voorzieningen voor licht, geluid en presentaties.

Waarom Van Der Ende Racing Inn?

  • Mogelijkheden om uw gasten te laten karten of lasergamen
  • Wij zijn pas tevreden als u en uw gasten dat ook zijn!
  • Gratis parkeren met ruimte tot 230 auto's