Zalen
Zalen

Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feest met een glimlach!

Onze fraaie feestzalen Zandvoort en Monaco lenen zich uitstekend voor een onvergetelijk jubileum of partij. Uw gasten zullen zich hier prima thuis voelen en genieten van de bijzondere ambiance.

Alle ruimtes beschikken over faciliteiten zoals draadloos internet en voorzieningen voor licht, geluid en presentaties. U kunt de ruimtes huren voor een paar uur, voor een dagdeel of zelfs voor een paar dagen achtereen.

Omdat ieder feest maatwerk is, denken wij graag met u mee. Speciale wensen voor de muziek, een buffet of diner of de aankleding van de zaal? Wat ons betreft, is (bijna) alles mogelijk en wij stellen alles in het werk om voor u een top feest te realiseren en wij zijn pas tevreden als u en uw gasten dat ook zijn!

Meer foto's en uitleg over onze zalen kunt u hier vinden: Zaal Zandvoort en Zaal Monaco.

Niet geheel onbelangrijk voor grote groepen, u kunt voor de deur op eigen terrein gratis parkeren! De parkeerplaats bied ruimte voor 230 auto's.

Kom langs om de zalen te bekijken en om uw feest vorm te geven in een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken op 0174 - 445000 of via info@vanderende.com.

Hopelijk tot snel bij Van der Ende Racing Inn!


PS Eigen catering is niet mogelijk.

Zaal Zandvoort

Zaal Zandvoort

          Van 12 tot 70 personen

Zaal Monaco

Zaal Monaco

         Van 60 tot 350 personen