Slipcursus
Slipcursus

Erg leuk, leerzaam, avontuurlijk en hartstikke spannend!

Voor de ervaren bestuurder of juist voor de beginnende bestuurder en natuurlijk hartstikke leuk voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen!

ROSO-cursus

De basistraining waarin je als bestuurder het leert herkennen van en reageren tijdens gevaarlijke situaties. Tijdens deze drie uur durende ROSO-cursus wordt je voorbereid op specifieke omstandigheden, zodat je daarna met een veilig gevoel de weg op kan.
Zo krijg je onder andere les in:
• Theoretische uitleg over de training
• Juiste zit- en stuurhouding
• Inzicht verkrijgen tussen de relatie snelheid en remweg
• Het leren omgaan met verschillende soorten wegdek
• Het leren reageren tijdens een bermvlucht
• Het maken van een noodstop

De ROSO-cursus wordt gegeven op onze net aangelegde slipbaan. Na het theoriegedeelte stap je de lesauto in om specifieke omstandigheden te beoefenen. Na afloop van deze drie uur durende cursus ontvang je een certificaat waarmee je met een veilig gevoel de weg op kan.

Deze training wordt nu gegeven van 139,- voor maar 99,-!

* De actieprijs van 99,- is gebaseerd op een groep van minimaal 10 personen.

Wit u (eventueel met uw groep) lekker rondscheuren, rondjes draaien en elke situatie op de weg aankunnen? Neem dan graag contact op met DON rijopleidingen, dit is de organisatie die de trainingen voor ons verzorgd. Bel 0174-623030 of stuur een e-mail naar info@donopleidingen.nl en meld je nu aan voor een onvergetelijke dag!