KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Bedrijfsuitje lasergamen

De populairste activiteit voor een bedrijfsuitje is overduidelijk lasergamen. U gaat de uitdaging aan met uw collega’s, wat de teambuilding ten goede komt. Van Der Ende Racing & Fun beschikt over een spectaculaire indoor arena in Poeldijk. Spanning en sensatie is hier gegarandeerd. Reserveer nu uw volgende bedrijfsuitje en daag uw collega’s uit tijdens een ronde lasergamen.

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Organiseer een spectaculair bedrijfsuitje en ga lasergamen in onze arena

Daag elkaar sportief uit tijdens uw volgende bedrijfsuitje en ga lasergamen met een groep van maximaal 20 personen tegelijk. U waant zich in een verlaten haven met geweldige geluids-, rook- en lichteffecten. Dit levert gegarandeerd gezelligheid en hilariteit op. Wilt u graag een hele dag met uw gezelschap spenderen bij ons partycentrum in Poeldijk? Overweeg dan ook eens de andere activiteiten die wij aanbieden, zoals:

 

Karten

Reserveer direct uw volgende bedrijfsuitje

Wilt u uw collega’s graag uitdagen door te gaan lasergamen tijdens uw volgende bedrijfsuitje? Reserveer dan nu door contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0174 - 445 000. Onze deskundige medewerkers voorzien u op die manier ook graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden, zoals een arrangement inclusief lunch of diner.