KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Slipcontrol Rotterdam

Denkt u er al enige tijd over om een cursus slipcontrol te volgen in de omgeving van Rotterdam of Den Haag? Waarom komt u niet naar Van Der Ende Racing & Fun? Ons kart- en partycentrum staat vooral bekend om het feit dat wij over de langste kartbaan van Europa beschikken, maar ons familiebedrijf is meer dan dat. Wij bieden namelijk ook een ROSO-cursus aan. ROSO staat voor rijden onder specifieke omstandigheden en tijdens onze basistraining leert u zowel gevaarlijke situaties herkennen als hoe u erop moet reageren. Leuk voor als u een originele activiteit zoekt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een dagje uit met vrienden.

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Slipcontrol nabij Rotterdam en Den Haag: met een veilig gevoel de weg op

Besluit u bij Van Der Ende Racing & Fun, gelegen nabij Rotterdam en Den Haag, een cursus slipcontrol te volgen? Tijdens deze cursus, die overigens drie uur duurt, krijgt u eerst een theoretische uitleg over de training en leert u de juiste zit- en stuurhouding aan. Ook krijgt u inzicht in de relatie tussen de snelheid en de remweg, leert u omgaan met verschillende soorten wegdek, het maken van een noodstop en reageren tijdens een bermvlucht. Onze slipcursus wordt gegeven op een geheel nieuwe slipbaan. Na het theoretische gedeelte vindt hier het praktijkgedeelte plaats. Heeft u de cursus afgerond? Dan ontvangt u een certificaat waarmee u veilig de weg op kunt.

Karten

Slipcontrol cursus in de buurt van Den Haag en Rotterdam volgen?

Heeft u interesse in de ROSO-cursus die u in ons partycentrum in Poeldijk kunt volgen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0174 - 445000. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen, eventueel ook voor andere sportieve activiteiten, waaronder een escape room!