KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Midgetgolf kinderfeestje

Gaat u binnenkort midgetgolf spelen tijdens het kinderfeestje van uw kind? Bij Van der Ende kunt u daarvoor prima terecht. Bij ons speelt u niet zomaar een spelletje, maar is het 3D midgetgolf! Midgetgolf spelen is erg leuk, zeker tijdens een kinderfeestje. Daarbij kunt u er een wedstrijdje van maken zodat het extra spannend wordt.

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Combineer midgetgolf met eten tijdens het kinderfeestje

Ga gezellig een potje minigolf spelen tijdens het kinderfeestje en combineer dit met lekker eten achteraf. Voor ieder kind verzorgen wij een patatje met een frikandel of kroket. Daar krijgen ze allemaal een drankje naar keuze bij. Zo ontzorgen wij uw hele (mid)dag! En minigolf spelen tijdens een kinderfeestje is hip, maar zeker als dit betekent dat er wordt gespeeld in een ruimte met 3D-effect of glow in the dark. We hebben ruimtes met hele toffe thema’s, denk hierbij aan:
  • Action heroes
  • Ice age
  • Space
  • Onder water
  • Dino’s

Dit is een superleuke ervaring voor jong en oud! Kom samen achttien holes spelen en geniet van de mooie ruimtes. Doet u zelf ook mee, of begeleidt u de kinderen? Jongere kinderen vinden het vaak ontzettend leuk als u ook meedoet, omdat ze dat spannend vinden.  

Karten

Kom minigolf spelen tijdens het volgende kinderfeestje

Heeft u er al zin in, minigolf spelen tijdens het volgende kinderfeestje? Regel het dan gemakkelijk online en verzeker uzelf van een plaatsje. Voor meer informatie over het spelen van midgetgolf tijdens een kinderfeestje belt u met 0174 - 445000. Als u verder nog vragen heeft, bijvoorbeeld over de mogelijkheid om een escape room te doen, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via ons mailadres info@vanderende.com.