All-in bruiloften
Bruiloften

Ook voor de mooiste dag van uw leven zit u goed bij partycentrum Van der Ende!

Wilt u een compleet verzorgde dag met alle mooie dingen die uw dag zo mooi en uniek maken, wilt u de gehele dag geen zorgen hebben? Een compleet feest maar wel betaalbaar? Dan hebben wij het ideale pakket voor u!

Herkent u dit; bij alle locaties die u bezoekt, waar u het woord 'trouwen' laat vallen, wordt alles ineens twee keer zo duur! Wij van Van der Ende hebben daarom een open en transparant draaiboek voor u die alle zorgen uit handen neemt. Zo kunt u heerlijk genieten van uw mooiste dag en toch nog budget overhouden om bijvoorbeeld op huwelijksreis te gaan!

Het budget bruiloftpakket dat wij aanbieden is een compleet driegangendiner voor 12 personen inclusief alle drankjes, een geweldig feest in onze stijlvolle zaal met alle consumpties inbegrepen voor 80 personen en dit alles voor een prijsje van € 2250,- inclusief btw!

Wilt u het gezelschap voor het diner of het feest uitbreiden, dan kan dit natuurlijk altijd.

Wij als partycentrum hebben al voor u rondgekeken hoe u uw trouwdag voor een leuk- klein- prijsje kunt uitbreiden. Zo kunt u als trouwauto kiezen voor een compleet gerestaureerde Ford Mustang cabriolet uit 1965 of een robuuste originele leger jeep uit het jaar 1964, beide natuurlijk voor budget prijzen.
Ook kunt u voor een klein prijsje al een muzikale invulling voor uw trouwfeest boeken. Onze huis DJ staat graag voor u klaar om de laatste hits en/of de golden oldies voor uw gezelschap te draaien.

 

Het open en transparant draaiboek

  • 17:00 Ontvangst met bubbels en rode loper (voor 12 personen)
  • 18:00 Aanvang driegangendiner met persoonlijke invulling van de placemats (voor 12 personen)
  • 20:00 Aanvang feest inclusief alle consumpties (voor 80 personen)
  • 01:00 Einde feest

Consumpties

In het budget bruiloftpakket zijn alle drankjes inbegrepen van ontvangst tot einde van uw fantastische feest. Het pakket dat wij aanbieden is binnenlands gedestilleerd bestaande uit: Heineken bier, Italiaanse wijnen in de vorm van rode, witte wijn en rosé, Bessenjenever, Jenever en Vieux. En uiteraard de frisdranken en de heerlijke koffie.
Zou u het aantal van 80 personen uit willen breiden kan dat altijd tegen een meerprijs van € 20,- per persoon 
Wilt u de tijd van 20:00 tot 01:00 uitbreiden dan is dit mogelijk voor € 4,- per persoon per uur.
Heeft u gasten die u graag een drankje laat drinken, dat buiten het pakket valt? Dat kan uiteraard ook en zal apart worden genoteerd.

Diner

Voor het bruidsdiner heeft u een keuze uit een keuze menu van drie gangen of een driegangenBBQ.

Drie gangen keuze diner

Voorgerecht
- Hollandse garnalencocktail met zelfgemaakte whiskysaus
- Heerlijk gebonden Westlandse tomatensoep met een toefje room
- Frisse meloen met heerlijk zachte ham
Hoofdgerecht diner
- Argentijnse biefstuk met salade en frites
- Grote gambaspies met frisse rucola en aardappelschijfjes
- Tagliatelle met spinazie en Parmezaanse kaas
Nagerecht
- Tiramisu
- Dame blanche
- Sorbet

DriegangenBBQ

Voorgerecht
- Heerlijk gebonden Westlandse tomatensoep met een toefje room
Hoofdgerecht BBQ
- Kipfilet, biefstuk, spareribs, hamburger, saté
- Frites
- Saladebuffet met rauwkost en diverse sauzen
- Stokbrood met kruidenboter
Nagerecht
- Tiramisu

Wilt u graag dineren met meer dan 12 personen dan is dit mogelijk voor een prijsje van € 35,- per persoon en dit is natuurlijk weer inclusief de bubbels bij ontvangst en drankjes tijdens het diner.
Let wel, bij het driegangendiner geldt een maximum van 20 personen, bij de BBQ geldt er geen maximum.

De zaal

De zeer stijlvol ingerichte Monacozaal is uitgerust met een fraaie houten vloer en is voorzien van achtergrondmuziek en is sfeer verlichting naar uw wens: gekleurd of zacht wit. Tevens kunt u gebruik maken van de aanwezige microfoon. Dit alles is volledig inbegrepen, u betaalt bij budgetbruiloften.nl dus niet extra voor achtergrondmuziek of gezellige sfeerverlichting.

Hapjes

Om de inwendige mens niet te vergeten kunnen wij u een tweetal opties bieden. Een mix van warme en koude garnituur van totaal 20 stuks kunnen wij u al aanbieden voor € 7,50. Wilt u uw gasten graag verwennen met een overheerlijk broodje saté dan betaalt u slechts € 47,50 voor 20 stuks. Deze aantallen mogen tijdens het feest altijd nog aangepast worden.

Muzikale invulling

Wilt u onze huis DJ boeken dan verzorgt hij de heerlijke klanken van 20:00 tot 01:00 voor € 275,-. Wilt u de DJ een uurtje bijboeken dan kan dit voor € 55,- per uur.
U mag natuurlijk ook zelf voor een muzikale invulling zorgen. Heeft u interesse in een live band of een optreden, dan kunnen wij u misschien op weg helpen met een aantal aanbiedingen.

Trouwauto

Wilt u uw bruiloft helemaal compleet maken dan zou u écht voor onze trouwauto moeten gaan. Onze chauffeur komt u op een gewenste locatie ophalen en brengt u naar het gemeentehuis, de kerk of de eventuele fotosessie om vervolgens in stijl naar het partycentrum te rijden.
Het is een compleet nieuw opgebouwde originele Ford Mustang cabriolet uit het jaar 1965. De kosten om dit juweeltje te huren zijn € 350,-. Wilt u een robuuste originele leger jeep uit het jaar 1964 dan kan dat ook voor een budget prijs van € 300,-.
Beide auto’s zijn voor een tijdsbestek van 5 uur, inclusief brandstof en een afstand van 50km. Wilt u de trouwauto langer tot uw beschikking hebben, kan dit voor een meerprijs van € 50,- per uur. Wilt u een langere rit maken dan de in totaal 50km dan zijn de kosten hiervan € 0,75 per kilometer.

Overig

Heeft u nog andere wensen voor uw belangrijkste dag? Dan kunt u altijd terecht bij Van der Ende partycentrum voor goede en leuk geprijsde opties! Denk bijvoorbeeld aan een fotograaf, een videograaf, een videowenspaal of misschien wel een overnachting in de huwelijkssuite van een nabijgelegen hotel.

Wilt u een fantastische, goed georganiseerde en complete trouwdag zonder zorgen?
Dan kan dit met een driegangendiner voor 12 personen, een compleet feest inclusief consumpties voor 80 personen, voor een budget prijs van € 2250,- all in!

Om een afspraak te maken en om vrijblijvend de locatie te bezichtigen, kunt u contact opnemen via 
0174 - 445 000 of via de mail info@vanderende.com

Met vriendelijke groet, 
Party team Van der Ende

 


Stel uw eigen arrangement samen:

Activiteit Prijs   Aantal
  {{ product.title }} {{ priceFormat(product.price) }} actie