KARTEN op de grootste indoor baan van Europa!

Kinder Kartles voor de kampioenen van de toekomst!

De details

  • Zondagavond (19:00-20:00) N.J.I.K.V.
  • Minimale lengte 1,40m
  • www.njikv.nl

Iedere zondagmorgen (8:00-14:00)
verzorgt KWM kartlessen bij Van der Ende Racing & Fun

Een professioneel raceteam, dat inmiddels meer dan 1000 kinderen heeft getraind in de kartsport, verzorgt wekelijks karttrainingen. Onder leiding van zeer ervaren instructeurs leer je op een veilige en gecontroleerde manier de fijne kneepjes van het vak. Met theorie en praktijk word je voorbereid voor het behalen van een C-status, B-status of A-status. Misschien word je gescout en stroom je door naar het wedstrijdteam in de indoor- en/of outdoor kartsport.

Maar dat is natuurlijk niet alles wat KWM Racing verzorgt. In samenwerking met Peter de Bruijn Kart racing, zijn zij het grootste outdoor kartteam van Nederland! Zij hebben natuurlijk de afgelopen jaren in binnen en buiteland meerdere kampioenschappen op hun naam geschreven. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te stromen in de kartsport en misschien….. ga je Jacky of Ricardo Van der Ende achterna in de autosport! KWM Racing organiseert ook wedstrijden, bezoekt met de kartschool andere kartcircuits en je kunt mee ‘op kartkamp’! Een must om mee te maken.

In verband met de veiligheid, die wij zeer hoog in het vaandel hebben, is de minimale lengte van de kinderen (alleen tijdens de KWM kartlessen) 1,25 m. Ben je 1,24 m, dan moet je helaas nog even wachten…

U kunt altijd geheel vrijblijvend even een kijkje komen nemen hoe de lessen er aan toe gaan! Geef een belletje zodat wij weten dat u langs komt.
Voor reserveringen en meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site van KWM Racing www.kwmracing.nl of even bellen naar 079-8886398. Bedankt en tot snel bij KWM kinderkartlessen!

 

Iedere zondagavond (19:00-20:00)
verzorgt N.J.I.K.V. kartlessen bij Van der Ende Racing & Fun

De NJIKV (Nederlandse Jeugd Indoor Kart Vereniging) is de enige vereniging in Nederland welke zich bezighoudt met het indoor karten voor kinderen in verenigingsverband. De NJIKV doet dit sinds 2005 op verschillende kartbanen in Nederland en organiseert elk jaar een competitie waarbij er op verschillende banen in Nederland en België een wedstrijd gereden wordt waarbij alle kinderen vanuit de diverse meewerkende kartbanen zich aan elkaar kunnen meten. De vereniging richt zich op de doelgroep van 8 tot 18 jaar en heeft als doelstelling om de kartsport voor ieder kind bereikbaar en betaalbaar te houden. Tijdens de zondagavond van 19:00 tot 20:00 wordt er natuurlijk veel gereden maar wordt er ook aandacht besteed aan de theorie en andere praktische zaken om je prestaties te kunnen verbeteren. Dit allemaal met de factor lol voorop!

De minimale lengte alleen tijdens de N.J.I.K.V. kartlessen is 1,40 m. Ben je 1,39 m, dan moet je helaas nog even wachten…

U kunt altijd geheel vrijblijvend even een kijkje komen nemen hoe de lessen er aan toe gaan, stuur even een mailtje naar info@njikv.nl zodat wij weten dat u langs komt. Voor reserveringen en meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site van de N.J.I.K.V. www.njikv.nl