Karten Info
Karten Info

Van instructies tot techniek tot veiligheid!

Veiligheid

Veiligheid

Onze snelle karts zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel.
Instructie

Instructie

Voor u de baan op gaat, krijgt u eerst een uitgebreide instructie. In de instructieruimte staat een demo-kart, waarmee wij goed kunnen laten zien hoe u de kart dient te gebruiken.
Kleding

Kleding

U kunt gebruikmaken van onze helmen (met een haarnetje) en kart-jasjes. Met het warme weer mag er gekart worden in een korte broek maar wel met dichte schoenen, dus geen slippers.
De karts

De karts

Sodi kart is de grootste en meest vooruitstrevende kartfabriek van Europa, zowel voor de racekarts als de verhuurkarts. De 35 nieuwe karts zijn uitgevoerd met 270cc Honda motoren met een automatische koppeling.
Kinderkarts!

Kinderkarts!

Door de speciale kinderkarts is het ook mogelijk om te karten voor kinderen vanaf 1.40m! De kinderkarts zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel.
Mindervalidekart

Mindervalidekart

Wij beschikken over een speciale kart voor mindervaliden (gas en rem op het stuur). Wij helpen mensen graag uit de rolstoel en in een kart zodat ze de uitlaat klep even flink open kunnen gooien!
Langste baan van Europa!

Langste baan van Europa!

De kartbaan in Poeldijk is met maar liefst 1,2 km de langste van Europa! Met meer dan 25 bochten is de uitdaging groot! De rondetijden liggen rond de 1.10 min. dus zo’n 70 seconden over 1 ronde. Gaat u voor het baanrecord?!
Erepodium

Erepodium

Bij een echte wedstrijd hoort natuurlijk ook een winnaar. De drie beste deelnemers/deelnemende teams worden gehuldigd op het erepodium. Tijdens deze huldiging, compleet met bekers en champagne, zullen zij zich even een ware kampioen wanen.