KARTEN op de grootste indoor baan van Europa!

Van instructies tot techniek tot veiligheid!

We zijn niet alleen de grootste indoor kartbaan van Europa, maar ook de meest vooruitstrevende!

Veiligheid

Veiligheid

Onze snelle karts zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel, anti-whiplash hoofdbeugel en remlichten!

Certificaat 2021 2023 KNAF

gecertificeerde kartbaan

Van der Ende Racing Inn heeft als een van de weinige kartbanen in Nederland het certificaat behaald van veilige kartbaan! Deze is uitgereikt door de KNAF. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee en trots op!

Nieuwe karts 2022 2

Langste baan van Europa

De kartbaan in Poeldijk is met maar liefst 1,2 km de langste van Europa! Met meer dan 25 bochten is de uitdaging groot! De rondetijden liggen rond de 1.10 min. dus zo’n 70 seconden over 1 ronde. Gaat u voor het baanrecord?!

Instructieruimte

Instructie

Voor u de baan op gaat, krijgt u eerst een uitgebreide instructie. In de instructieruimte staat een demo-kart, waarmee wij goed kunnen laten zien hoe u de kart dient te gebruiken.

Instructie ruimte met dame

Kleding

U kunt gebruikmaken van onze helmen (met een haarnetje) en kart-jasjes. Met het warme weer mag er gekart worden in een korte broek maar wel met dichte schoenen, dus geen slippers.

Podium kids

Erepodium

Bij een echte wedstrijd hoort natuurlijk ook een winnaar. De drie beste deelnemers/deelnemende teams worden gehuldigd op het erepodium. Tijdens deze huldiging, compleet met bekers en champagne, zullen zij zich even een ware kampioen wanen.

Nieuwe karts

De karts

Sodi kart is de grootste en meest vooruitstrevende kartfabriek van Europa, zowel voor de racekarts als de verhuurkarts. De 35 nieuwe karts zijn uitgevoerd met alle mogelijke veiligheidstechnieken. We rijden met 270cc Honda motoren met een automatische koppeling.

Kinderkart

Kinderkarts

Door de speciale kinderkarts is het ook mogelijk om te karten voor kinderen vanaf 1.40m! De kinderkarts zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken, zoals verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel.

Mindervalide kart

Mindervalidekart

Wij beschikken over een speciale kart voor mindervaliden (gas en rem op het stuur en een 4 punts veiligheidsgordel). Wij helpen mensen graag uit de rolstoel en in een kart zodat ze de uitlaat klep even flink open kunnen gooien!

Eten & drinken

Natuurlijk kunt u bij ons ook gezellig een drankje drinken in het café en heerlijk dineren in ons restaurant.

Meer info

BBQ 1