KARTEN, LASERGAME, GLOW
MINIGOLF & ESCAPE ROOMS

  • Europa's langste baan!
  • Echte race karts!
  • Arrive and drive

Lasergamen Rotterdam

Wilt u binnenkort met vrienden, collega’s of familieleden lasergamen, het liefst in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of een andere grote stad in Zuid-Holland? Lasergamen doet u natuurlijk het liefst in de grootste en spectaculairste lasergame arena van Nederland. Waar u die vindt? In Poeldijk, bij Van der Ende Racing. Wij staan vooral bekend om het feit dat wij over de langste kartbaan van Nederland beschikken (die maar liefst 1,3 kilometer lang is), maar ook voor lasergamen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u klaar voor een spannend spel in een duistere omgeving? Dan zien wij uw reservering binnenkort verschijnen.

Wilt u meer informatie over onze uitjes?

Karten op de grootste indoor kartbaan van europa!

Gooi de uitlaatklep open en laat de adrenaline stromen!
De kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten!
Voor volwassenen of voor kinderen vanaf 1.40m. Kom langs en ervaar het echte race gevoel!

Lees meer

Lasergame

Lasergame

Lasergamen in de grootste en spectaculairste lasergame-arena van Nederland!
Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn!

glow minigolf 01

3D glow in the dark minigolf!

De nieuwste rage; 3D glow in the dark minigolf! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

Lasergamen in een verlaten haven nabij Rotterdam en Den Haag, Zuid-Holland

Wilt u zich eens echt in een gevecht begeven? Dat doet u natuurlijk niet door een computerspel te spelen. Kom lasergamen bij Van Der Ende Racing & Fun, gelegen nabij Rotterdam en Den Haag, Zuid-Holland. Onze arena is niet van een echte oude verlaten haven te onderscheiden. Laat u niet misleiden door de vele licht-, geluids- en rookeffecten en pas op voor de landmijnen! U zult spelen met de modernste geweren en vesten. Ieder team heeft een aparte kleur, waardoor het mogelijk is om een gevecht ook echt uit te vechten. U kunt in totaal met maar liefst 6 verschillende teams spelen. Hoe meer teams, hoe spannender het spel is natuurlijk. Lasergamen is geschikt voor maximaal 20 personen per spel en ieder spel duurt 30 minuten.

Karten

Lasergamen combineren met karten

Wilt u er echt een complete dag uit van maken? Waarom kiest u er dan niet voor om na het lasergamen ook nog een rondje te gaan karten? Wanneer u een combinatiearrangement boekt, geniet u van een aantrekkelijke korting. Bovendien kunt u er bij ons ook voor kiezen om na alle inspanningen direct bij ons aan tafel te schuiven voor een hapje, een drankje of zelfs een diner. Ook hiervoor hebben wij een groot aantal arrangementen voor opgesteld, maar u kunt natuurlijk ook iets van onze menukaart bestellen. Een ideale dagbesteding op een regenachtige dag!

Online reserveren

Komt u binnenkort, bijvoorbeeld als personeelsuitje, bij Van Der Ende Racing & Fun, goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag en andere grote steden in Zuid-Holland, lasergamen? Reserveer dan online! Heeft u meer informatie nodig over onze mogelijkheden, waaronder ook een escape room? Aarzel dan niet even te bellen naar 0174 - 445000. Wij beantwoorden uw vragen graag.