Accommodatie
Accommodatie

Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feest met een glimlach!

Onze fraaie feestzalen Monaco en Zandvoort lenen zich uitstekend voor een onvergetelijk jubileum of partij. Uw gasten zullen zich hier prima thuis voelen en genieten van de bijzondere ambiance.
Omdat ieder feest maatwerk is, denken wij graag met u mee. Speciale wensen voor de muziek, een buffet of diner of de aankleding van de zaal? Wat ons betreft, is (bijna) alles mogelijk en wij stellen alles in het werk om voor u een top feest te realiseren.

Kom langs om de zalen te bekijken en om uw feest vorm te geven in een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken op 0174 - 445 000 of via info@vanderende.com.

Eigen catering is helaas niet mogelijk.

Bar & Restaurant

Bar & Restaurant

Het is altijd gezellig in ons sfeervol bruin café! Het café biedt een mooi uitzicht op de mooiste en langste indoor kartbaan van Europa. U kunt rustig genieten in de zithoek bij de open haard of met z’n allen lekker bijkletsen aan de grote stamtafel.
À la Kart

À la Kart

In het à la kart kunt u heerlijk genieten van onze uitgebreide lunches, verschillende buffetten of onbeperkte BBQ’s! Met uw groep uw eigen aparte luxe ruimte maar wel met de levendigheid en gezelligheid van de bar!
Poolzaal

Poolzaal

De adrenaline na het karten nog niet uit het lijf? Kom naar onze poolzaal. In deze gezellige ruimte, geschikt voor 125 gasten, bieden wij tal van cafésporten. Ga een potje poolen, darten, flipperen of tafelvoetballen. Een prima concept voor een geslaagd avondje met vrienden!
Zaal Zandvoort

Zaal Zandvoort

Verjaardagen of feestjes met veel plezier! Voor feestjes, al vanaf 12 personen, hebben wij de perfecte ruimte dicht bij de gezelligheid van de bar. Deze ruimte biedt plaats voor groepen tot 70 personen en is met de fraaie houten vloer een stijlvolle feestlocatie.
Zaal Monaco

Zaal Monaco

Sfeervolle en stijlvolle zaal voor ieder feest! De feestzaal Monaco biedt ruimte aan 350 bezoekers en is met de fraaie houten vloer een stijlvolle feestlocatie. Maar ook voor een zakelijke bijeenkomst, een beurs, een bruiloft, jubileum of verjaardag is de Monacozaal uitstekend geschikt.
Gratis parkeren

Gratis parkeren

Onze parkeerplaats bied plaats voor 230 auto's en is uiteraard gratis!