2 erg uitdagende escape rooms!
Escape rooms

Helaas is Van der Ende Racing Inn volledig gesloten.

 

Een uitdagende escape room in Zuid-Holland

Met trots vertellen wij u dat we de meest spannende en toonaangevende escape room naar Poeldijk, Zuid-Holland, hebben gehaald! Drie jaar lang stonden deze escape rooms op nummer één op TripAdvisor. Deze twee uniek ingerichte en zeer verschillende escape rooms zijn zo doordacht en uitdagend dat u de beide escape rooms echt móet ervaren.

Een escape room op maat met begeleiding in Zuid-Holland

Wij bieden een persoonlijke ervaring, waarbij uw groep alle aandacht van onze escape meester krijgt; voor, tijdens en na het spel. Onze twee escape rooms in Zuid-Holland zijn zo uitgebreid dat het moeilijk is om deze binnen 60 minuten uit te spelen. Juist daardoor bieden wij een experience op maat. Onze escape meester kijkt continu met u mee en zal het spel op maat maken voor uw team. Zo heeft iedereen een grote uitdaging, maar ook de leuke ervaring van het uitspelen van de game. Een uniek concept! Kom naar Van Der Ende Racing Inn in Zuid-Holland en ga de uitdaging aan!

#1 The Riddle Master

Deze escape room die wij aanbieden in Zuid-Holland is uitermate geschikt voor mensen die houden van puzzelen, het oplossen van raadsels en het kraken van codes. Het doel van deze escape room is namelijk niet om te ontsnappen, maar om zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Er zijn vier verschillende levels; Getting Started, The Game Classics, Using All Senses en The End-Boss. Weet u de code van The End-Boss te kraken? Dan wint u €50,- contant! In ieder level zijn zoveel kleine uitdagingen dat u keer op keer enthousiast wordt als u een raadsel heeft opgelost! Dit maakt het erg leuk om te spelen met familie, vrienden of collega’s! Er zijn oneindig veel raadsels maar hoe ver komt u met uw groep?

#2 The Hacker

De andere escape room die wij aanbieden in ons partycentrum in Zuid-Holland is The Hacker. U zorgt er in deze spannende uitdaging voor dat mevrouw Smith uit de handen van de bekend hacker Chr0nos blijft. Mevrouw Smith kent de identiteit van deze hacker en er gaan geruchten op het “dark net” dat Chr0nos alles zou doen om te voorkomen dat deze identiteit bekend wordt. Mevrouw Smith loopt dus gevaar. Het is uw taak als team om ervoor te zorgen dat haar niks overkomt. U beschikt over een controlekamer met camerabeelden van mevrouw Smith's appartement. U gebruikt robotarmen, computers, kabels, minicamera’s en nog veel meer om deze taak te vervullen.

Boek nu een spannende ervaring in onze escape room

Bent u geïnteresseerd in een escape room of wilt u beide escape rooms die wij aanbieden in ons partycentrum in Poeldijk, Zuid-Holland, uitproberen? Plaats dan nu uw reservering bij Van Der Ende Racing Inn. U bereikt ons door te bellen naar 0174 – 445000. U kunt, bijvoorbeeld met teambuilding als doel, ook andere leuke activiteiten naast de escape room doen in ons partycentrum in Zuid-Holland. Overweeg bijvoorbeeld eens karten of midgetgolf. We vertellen u graag meer.

  • 1 escape room € 120,- (2-6 pers.) voor 60 min speeltijd. Tijdsindicatie 1uur 20min (aanbevolen 4 pers.)
  • 2 escape rooms € 200,- (4-12 pers.) voor 2x 60 min speeltijd. Tijdsindicatie 1uur 20min (tegelijkertijd) (aanbevolen 4 pers. per kamer)

Escape rooms alleen op reservering

Details

  • 1 escape room, €120,- (2-6 pers.)
  • 2 escape rooms tegelijkertijd, €200,- (4-12 pers.)
  • 60 min speeltijd, tijdsindicatie 1uur 20min
  • 2 uniek ingerichte en zeer verschillende kamers!
  • 1 uur lang vol spanning en creativiteit!

Waarom Van Der Ende Racing Inn?


Stel uw eigen arrangement samen:

Activiteit Prijs   Aantal
  {{ product.title }} {{ priceFormat(product.price) }} actie