2 escape rooms!
Escape rooms

Ook bij Van der Ende Racing Inn, 2 escape rooms!

Met trots kunnen wij u vertellen dat we de meest spannende en toonaangevende escape rooms naar Poeldijk hebben weten te halen! 3 jaar lang stonden deze escape rooms op nr.1 op de trip-advisor van Amsterdam!

Deze twee uniek ingerichte en zeer verschillende escape rooms zijn zo doordacht en uitdagend dat u de beide escape rooms echt móet ervaren!

Wij bieden een persoonlijke ervaring, waarbij uw groep alle aandacht van onze escape meester krijgt; voor, tijdens en na het spel. Onze twee escape rooms zijn zo uitgebreid dat het moeilijk is om binnen 60 minuten uit te spelen. Juist daardoor kunnen wij een experience op maat bieden. Onze escape meester kijkt continue met u mee en zal het spel op maat maken voor uw team. Zo heeft iedereen een grote uitdaging, maar ook de leuke ervaring van het uitspelen van de game - een uniek concept! 

#1 The Riddle Master

Deze escape room is niet een gewone escape room. Bij deze escape room is het doel niet om te ontsnappen, maar om in 60 minuten zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Er zijn vier verschillende levels; Getting Started, The Game Classics, Using All Senses en The End-Boss. In ieder level zijn zoveel kleine uitdagingen dat u keer op keer enthousiast wordt als u een raadsel heeft opgelost! Dit maakt het erg leuk om te spelen met familie, vrienden of collega’s! Er zijn oneindig veel raadsels maar hoe ver komt u met uw groep?

#2 The Hacker

Chr0nos is een bekende hacker, zijn identiteit zal worden onthuld door de talentvolle aanklager mevrouw Johanson. Geruchten doen de ronde op het “dark net” dat Chr0nos er alles aan zal doen om dit te voorkomen, waarbij mevrouw Johanson gevaar loopt. Uw taak als team is om te voorkomen dat mevrouw Johanson iets overkomt. U heeft een high-tech controlekamer tot uw beschikking met observatiecamera beelden van mevrouw Johanson's appartement. U zal robotarmen, computers, kabels, minicamera’s gebruiken en veel meer om deze taak te vervullen.

1 escape room € 120,- (2-6 pers.) voor 60 min speeltijd. Tijdsindicatie 1uur 20min (aanbevolen 4 pers.)
2 escape rooms € 200,- (4-12 pers.) voor 2x 60 min speeltijd. Tijdsindicatie 1uur 20min (tegelijkertijd) (aanbevolen 4 pers. per kamer)

Escape rooms alleen op reservering

Details

  • 1 escape room, €120,- (2-6 pers.)
  • 2 escape rooms tegelijkertijd, €200,- (4-12 pers.)
  • 60 min speeltijd, tijdsindicatie 1uur 20min
  • 2 uniek ingerichte en zeer verschillende kamers!
  • 1 uur lang vol spanning en creativiteit!

Waarom Van Der Ende Racing Inn?


Stel uw eigen arrangement samen:

Activiteit Prijs   Aantal
  {{ product.title }} {{ priceFormat(product.price) }} actie